08fri.MASTERS

Kostnadsfri styrketräning för dig över 65 år

190924 Välkommen att prova styrketräning med OS-deltagaren Jan-Olov Nolsjö. Starka muskler och ett starkt skelett är viktigt för vårt dagliga välmående och för att förebygga åldersrelaterade sjukdomar som diabetes, benskörhet, hjärt- och kärlsjukdomar och psykisk ohälsa. Folkhälsoprojektet 08fri.Masters bjuder in er över 65 år att träna cirkelträning med tyngdlyftningsprofilen Jan-Olov Nolsjö, 71 år. Läs mer »

Succéträningen för dig över 35 år fortsätter

190924 Mjölksyraintervaller på Stockholm stadion. 08fri.masters succéträningar med mjölksyraintervaller fortsätter. Samma plats och klockslag men vi byter dag till torsdagar. Huvudcoacher är snabba Jenny Zettergren och Peter Wallin. Träningarna är kostnadsfria. Läs mer »

Kostnadsfri föreläsning på Bosön

190924 Lyft tungt och lev längre - Föreläsning med Michail Tonkonogi lördagen den 26 oktober. Michail Tonkonogi är professor i medicinsk vetenskap med inriktning på idrottsfysiologi och en av landets absolut främsta experter inom fysisk träning och hälsa. Läs mer »

Stark, snabb och tät genom klimakteriet

190703 Vad händer med vår snabbhet, styrka och vårt välmående när vi åldras och hormonerna förändras? Hur kan vi anpassa vår träning för att må bättre och prestera på topp? Går det verkligen att knipa bort urinläckage? Och när är det motiverat att göra ett kirurgiskt ingrepp? Välkommen till en stjärnspäckad föreläsningskväll med några av världens främsta forskare och läkare, experter och författare inom området hormoner, bäckenbottenbesvär och träning. Läs mer »

Prova på friidrottens olika grenar

190522 Är du över 35 år och vill prova på friidrottens olika grenar? 08fri.Masters/Stockholms Friidrottsförbund erbjuder under sommaren grenspecifik träning runt om i hela Stockholm. Träningen är kostnadsfri och inga förkunskaper krävs. Läs mer »

Mjölksyrautmaning för +30 år

190520 CrossFit Solid och 08fri.Masters erbjuder under sommaren (20/5 – 12/8) kostnadsfri specialträning med sprintteknik och tuffa intervaller. Vi ses varje måndag kl 17.30 på Stockholms stadion vid Klocktornet på Lidingövägen. Coach är friidrottslegendaren Mattias Sunneborn tillsammans med olika inspirerande gästtränare. Läs mer »

WMA:s åldersomräknare

190519 För att utveckla veteranfriidrotten ytterligare så tror jag på att använda WMA:s (World Master Athletics) åldersfaktor på alla våra veteranmästerskap för att ta fram en overall topplista (åtminstone topp 3) Läs mer »

Prova på banlöpning på veteran-SM för +35 år

190515 Anmäl dig och dina klubbkompisar till veteran-SM i friidrott, Källbrinks IP i Huddinge 16-18 augusti. Från och med det år du fyller 35 kan du delta i veteran-SM. Att tävla på bana är roligt, utmanande och ett utmärkt tillfälle att utveckla sin snabbhet. Det finns möjlighet att springa alla distanser från 5 000 m ner till 100 m. Läs mer »

Hälsotester för +65 år

190510 Vi erbjuder gratis hälsotester på Sätra IP den 18-19 maj. En god kondition och en stark kropp ökar livskvalitén och minskar risken för flera folksjukdomar. Fysiologiska tester kan ge dig motivation att börja träna. Och för dig som redan tränar kan det vara stimulerande att följa utvecklingen av din fysiska kapacitet. Stockholms friidrottsförbunds 08fri.Masters erbjuder nu gratis hälsotester för alla över 65 år. Läs mer »

Prova tyngdlyftning för +35 år

190424 Starka muskler och ett starkt skelett är viktigt för vårt dagliga välmående och för att förebygga åldersrelaterade sjukdomar som diabetes, benskörhet, hjärt- och kärlsjukdomar och psykisk ohälsa. Stockholms friidrottsförbunds 08fri.Masters bjuder nu in alla över 35 år att lära sig de praktiska grunderna i tyngdlyftning med Linda Tham och Stefan ”Bubben” Reijer. Träningen äger rum på Bosön, Lidingö, onsdagar kl. 20.00–21.15 med start den 24 april. Övriga onsdagar är 1/5, 8/5, 15/5, 22/5 och 29/5. Läs mer »


Nästa sida »
Datum Evenemang Plats Arrangör
Oktober 2019
Lör 26 Kostnadsfri föreläsning med Michail Tonkonogi Bosön 08fri.Masters
<< Föregående | Nästa >>