Bulldozer Maskinlag leter etter ny daglig leder! Vi håper du tar deg tid til å scrolle deg nedover siden her og bli litt bedre kjent med oss og stillingen.
Foto: God strek

Gå direkte til søknadsskjema
Er du litt interessert, men ikke helt klar til å søke? Send oss en uforpliktende interessemelding, så tar vi kontakt på e-post for en konfidensiell dialog.
Gjennom 70 år har Bulldozer Maskinlag bidratt til å bygge infrastrukturen til det Sortland og Vesterålen vi kjenner i dag. Med handlekraft, en moderne maskinpark, høy fagkompetanse og forkjærlighet for regionen vår, har vi bidratt til å skape trygghet, vekst og langsiktighet for våre kunder.
Foto: God strek
Konsernet sysselsetter i dag 125 ansatte, og har en årlig omsetning på ca 285 millioner kroner fordelt på ni ulike selskaper. Totalt sett leverer vi et bredt spekter av tjenester knyttet til grunnarbeid, utleie og eiendom.
Foto: Skarp kommunikasjon
Bulldozer Maskinlag Entreprenør er det største og viktigste selskapet i konsernet, med 180 millioner kroner i omsetning og 50 ansatte.
Vi utfører graving, sprengning og annet grunnarbeid til blant annet veier og kraftanlegg, samt tilknyttede ingeniør- og konsulenttjenester. Vi har også teknisk og operativ spisskompetanse innen bergverksfaget, samt at vi tilbyr park- og hagearbeid. landmåling og salg av fyllmasser.

«BME har gjennom flere år gjort store investeringer i maskinparken, og samtidig profesjonalisert arbeidet med ledelse, strategi, prosjektmetodikk, kvalitet/ISO og samfunnsansvar. Nå leter vi etter en ny daglig leder som kan videreføre dette arbeidet, og posisjonere selskapet for videre vekst».

Konsernsjef i Bulldozer Maskinlag - Gunnar Hegstad

Her tar konsernsjef Gunnar oss med på en liten omvisning i de splitter nye lokalene våre i Markveien, Sortland!

Som daglig leder vil du jobbe svært tett med prosjektlederteamet vårt - en positiv og handlekraftig gjeng med bred og tverrfaglig ingeniørbakgrunn.
Foto: Evy Grete Evensen

Tar du utfordringen?

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Vår nye daglige leder får det overordnede ansvaret for personal, drift, budsjett og resultat, og skal sikre at selskapet drives etter vedtatt visjon, mål, strategier og etiske retningslinjer.

Sentrale arbeidsoppgaver       

 • Spille våre medarbeidere gode: Motivere, inspirere og legge til rette for at ansattes kunnskap blir delt og anvendt. Du skal jobbe spesielt tett med våre syv prosjektledere, og være en god sparringspartner for disse.
 • Lede videre utviklingsarbeid knyttet til etiske retningslinjer, prosjektmetodikk og kvalitetsarbeid.
 • Holde deg oppdatert på utviklingstrekk i bransjen, og sørge for å tilpasse driften i henhold til markedets behov og vedtatte selskapsstrategier.
 • Ivareta og utvikle samarbeidet med selskapets viktigste kunder, leverandører, offentlige myndigheter, samt andre forretningsforbindelser og samfunnsaktører.
 • Deltakelse i konsernets ledergruppe, som består av konsernsjef, alle de daglige lederne for søsterselskapene, økonomisjef og leder for HMS og KS.
 • Du rapporterer til styret.

Utdanning og erfaring

Det er ønskelig at du har relevant høyere utdanning, gjerne innen ingeniørfag og/eller ledelse/økonomi. Relevant erfaring både fra en maskinentreprenør og fra ledelse vil verdsettes høyt, men vi åpner også opp for deg med annen bakgrunn. Et absolutt krav er at du har god forståelse for hvordan bygg- og anleggsbransjen fungerer, samt interesse for ledelse.

Det er i tillegg ønskelig at du har erfaring, formell kompetanse eller sterk interesse for en eller flere av følgende områder:

 • Prosjektledelse
 • Implementering og drift av kvalitetssystemer.
 • Økonomi, budsjettering
 • Analyse, strategi, evalueringer
 • Strategisk markedsarbeid og salg

Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig. Det er også en fordel om du behersker engelsk muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Våre medarbeideres kompetanse er vår viktigste ressurs. Det er derfor viktig at du er flink til å skape gode relasjoner med andre, og klarer å legge til rette for utviklingsmuligheter og kunnskapsdeling. Handlekraft, og evne til å kommunisere informasjon og retning på en direkte og tydelig måte, må kombineres med evner til individuell oppfølging, tillitsbygging og motivering.

Vi ønsker at du har forretningsteft, og forstår hvordan teknologi og ny kunnskap er en essensiell utviklingskraft for selskapet. Det er også en fordel om du trives med å arbeide strukturert mot definerte frister og mål, samt er robust og står støtt i perioder med høy aktivitet.

Vi tilbyr

 • En sentral rolle i et spennende vekstselskap i Vesterålen
 • En arbeidsplass preget av positivitet, handlekraft, tydelighet og utvikling, der vi alltid prøver å spille hverandre gode.
 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en attraktiv bonusordning.
 • Kontorsted i våre splitter nye lokaler i Markveien 28 i Sortland.

Søknadsfrist: 14.august

Søk her

Alle spørsmål om stillingene rettes til HYR. Ta gjerne kontakt for en konfidensiell og uformell samtale!

Vi bruker informasjonskapsler

HYR AS samarbeider med Frantz AS – et selskap som har utviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss og Frantz, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonsering relatert til rekrutteringsprosesser.

Klikk her for å lese mer om hvordan vi i samarbeid med Frantz behandler din data.