### Semi Permanent Middle East 2021

14 OCT

### **THURSDAY**

### Session 1 Manarat Al Sadiyaat

9:50 AM

TALK · 10 MIN

Opening Address with Murray Bell



10:00 AM TALK · 30 MIN

Brian Roettinger



10:30 AM TALK · 30 MIN Ismail Zaidy



12:00 PM TALK · 30 MIN
Willo Perron



12:30 PM TALK · 40 MIN

Mark Ronson



3:50 PM

TALK · 10 MIN

Opening Address with Murray Bell



4:00 PM TALK · 30 MIN
Andrea Brocca



4:30 PM TALK · 30 MIN
Refik Anadol



6:00 PM PANEL · 30 MIN

Traditional Crafts in the 21st Century



6:30 PM TALK · 30 MIN

Dana Hourani



7:00 PM TALK · 30 MIN

Azra Khamissa

2:00PM

**Session Close** 

8:30PM

**Session Close** 

# **THURSDAY**

#### W Abu Dhabi - Yas Island

8:00 PM

**Doors Open** 



8:00 PM 90 MIN Dan Greenpeace DJ Set



9:30 PM 60 MIN

Mark Ronson DJ Set



10:30 PM 30 MIN Dan Greenpeace DJ Set

11:00 PM

**Session Close** 

15 OCT

### **FRIDAY**

### Session 3 Manarat Al Sadiyaat

10:50 AM

TALK · 10 MIN

Opening Address with Murray Bell



11:00 AM TALK · 30 MIN
Nourie Flayhan



11:30 AM TALK · 30 MIN

Ryan McGinley



1:00 PM TALK · 30 MIN

Johanna Jackson



1:30 PM PANEL · 30 MIN
Oana Stanescu
& Tarik Zaharna



4:50 PM

TALK · 10 MIN

Opening Address with Murray Bell



5:00 PM TALK · 30 MIN **Bunyamin Aydin** 



5:30 PM TALK · 30 MIN

Verhaal Studio



7:00 PM PANEL · 30 MIN

Moath Alofi & Hussain

AlMoosawi



7:30 PM TALK · 30 MIN

Aaron Rose



8:00 PM TALK · 40 MIN

Daniel Arsham

3:00PM

**Session Close** 

9:30PM Session Close 16 OCT

## SATURDAY

Session 5 Manarat Al Sadiyaat



# ALL FESTIVAL

Experiences Manarat Al Sadiyaat



11:30 AM 90 MIN *Mau* Film Screening



ALL FESTIVAL INSTALLATION Refik Anadol



ALL FESTIVAL EXHIBITION La Rosa Social Club



ALL FESTIVAL FOOD & DRINK

The Flower Shop NYC



ALL FESTIVAL WORKSHOPS

House of Artisans



ALL FESTIVAL POP-UP

Haydenshapes



ALL FESTIVAL POP-UP
Lucy Folk

6:00PM

**Session Close**